Huishoudelijke vergadering 2023

Op zaterdag 22 april 2023 werd de Huishoudelijke Vergadering georganiseerd in gebouw Maranatha bij de Julianakerk in Veenendaal. Van deze vergadering is het verslag online terug te lezen net zoals het referaat van Ds. J. van Dijk met de titel Het nieuwe normaal.

Bijbelstudies Hervormde Vaan 2023

De complete Hervormde Vaan van 2023 wordt gepubliceerd op de website begin januari 2024 in ons online archief, toch willen we u de Bijbelstudies niet onthouden die in de Hervormde Vanen van 2023 inmiddels zijn gepubliceerd.

Opvoedingsbron

Ieder jaar ontwikkelt de Mannenbond in samenwerking met drie andere bonden (zie Werkgroep Educatief Beraad) een digitaal magazine, Opvoedingsbron. Opvoedingsbron wordt geschreven rondom een thema dat voor verschillende plekken in de gemeente is uitgewerkt. Zo kunnen ouders thuis én in de gemeente leren en ontdekken over een thema met betrekking tot de geloofsopvoeding. Het thema van 2023 is In verlangen. Deze uitgave is gratis te downloaden.
Lees verder >>

Opvoedingsbron

Ieder jaar ontwikkelt de Mannenbond in samenwerking met drie andere bonden (zie Werkgroep Educatief Beraad) een digitaal magazine, Opvoedingsbron. Opvoedingsbron wordt geschreven rondom een thema dat voor verschillende plekken in de gemeente is uitgewerkt. Zo kunnen ouders thuis én in de gemeente leren en ontdekken over een thema met betrekking tot de geloofsopvoeding. Het thema van 2022 is In woord & beeld. Deze uitgave is gratis te downloaden.
Lees verder >>

Bijbelstudies Hervormde Vaan 2021

De complete Hervormde Vaan van 2021 wordt gepubliceerd op de website begin januari 2022 in ons online archief, toch willen we u de Bijbelstudies niet onthouden die in de Hervormde Vanen van 2020 inmiddels zijn gepubliceerd.

Wenst u een persoonlijk abonnement op de Hervormde Vaan mailt u dan naar info.mannenbond@solcon.nl
Indien u lid bent van een mannenvereniging dan moet de secretaris van de mannenvereniging u aan melden. De rekening van het abonnement loopt dan via de mannenvereniging.

Opvoedingsbron

Ieder jaar ontwikkelt de Mannenbond in samenwerking met drie andere bonden (zie Werkgroep Educatief Beraad) een digitaal magazine, Opvoedingsbron. Opvoedingsbron wordt geschreven rondom een thema dat voor verschillende plekken in de gemeente is uitgewerkt. Zo kunnen ouders thuis én in de gemeente leren en ontdekken over een thema met betrekking tot de geloofsopvoeding. Het thema van 2021 is In je doop. Deze uitgave is gratis te downloaden.
Lees verder >>

Bijbelstudies Hervormde Vaan 2020

De complete Hervormde Vaan van 2020 wordt gepubliceerd op de website begin januari 2021 in ons online archief, toch willen we u de Bijbelstudies niet onthouden die in de Hervormde Vanen van 2020 inmiddels zijn gepubliceerd.

Wenst u een persoonlijk abonnement op de Hervormde Vaan mailt u dan naar info.mannenbond@solcon.nl
Indien u lid bent van een mannenvereniging dan moet de secretaris van de mannenvereniging u aan melden. De rekening van het abonnement loopt dan via de mannenvereniging.

Opvoedingsbron

Ieder jaar ontwikkelt de Mannenbond in samenwerking met drie andere bonden (zie Werkgroep Educatief Beraad) een digitaal magazine, Opvoedingsbron. Opvoedingsbron wordt geschreven rondom een thema dat voor verschillende plekken in de gemeente is uitgewerkt. Zo kunnen ouders thuis én in de gemeente leren en ontdekken over een thema met betrekking tot de geloofsopvoeding. Het thema van 2020 is In je buurt. Deze uitgave is gratis te downloaden.
Lees verder >>

Mannenvereniging en Reformatie

Op 8 april 2017 hield Ds. J.P. Nap een Lezing op de Huishoudelijke Vergadering van de Hervormde Mannenbond in gebouw Maranatha te Veenendaal. Een verkorte versie van deze lezing is terug te vinden op de pagina Mannenvereniging en Reformatie.

Foldermateriaal en posters

 

 

Deze kunt u bestellen bij ds. j van  Dijk  0180-398670

of via de mail info@mannenbond.nl