Hervormde Mannenbond

Bond van de Hervormde Mannenverenigingen op Gereformeerde Grondslag

U bevindt zich hier >

Magazine

MANkracht

Restyling

In 2018 zijn er gesprekken geweest tussen het hoofdbestuur en besturen van mannenverenigingen over de vraag hoe we meer jonge mannen bij de mannenbond kunnen betrekken.

Dit gebeurde aan de hand van een notitie met de titel: ‘Oud en jong hebben elkaar nodig’. Hierbij is gedacht aan de oude, ervaren Paulus en aan de jonge, minder ervaren Timotheüs die van elkaar leerden.

Ook is er contact geweest met een aantal jongvolwassenen, nadat de Verdiepingsconferentie 25+ opgeheven was. Allerlei ideeën die vanuit het grondvlak aangereikt werden, zijn overdacht en uitgewerkt.

We hebben adviezen gegeven over hoe je een verenigingsavond meer eigentijds kunt invullen. Ook is de naam van de bondsdag veranderd in ‘toerustingsdag’.

 

Vraag nu

MANkracht

aan!

Onze missie

Bent u al lid van een mannenvereniging? U ontvangt dan gratis vanuit deze mannenvereniging het blad ‘MANkracht’. Een aanvraag via deze website is hier voor niet nodig.

Bent u nog geen lid van één van onze mannenverenigingen, maar wilt u graag lid worden? Dan verwijzen wij u graag door naar onze pagina ‘Lid worden’.