Hervormde Mannenbond

Bond van de Hervormde Mannenverenigingen op Gereformeerde Grondslag

U bevindt zich hier >

Bijbelstudiematerialen

MANkracht

De Hervormde Vaan was tot 2023 het blad van onze Hervormde Mannenbond. Het blad verschijnt 10 x per jaar. Het blad voor de maanden april/mei en juni/juli zijn gecombineerd. Alle leden van de aangesloten verenigingen ontvangen het blad. In 2023 hebben we een restyling gedaan en gekozen voor een andere naam: MANkracht. De naam MANkracht refereert aan Jesaja 40 vers 30 en 31. Jongeren zullen moe en afgemat worden, jonge mannen zullen zeker struikelen; maar wie de HEERE verwachten, zullen hun kracht vernieuwen, zij zullen hun vleugels hun vleugels uitslaan als arenden, zij zullen snel lopen en niet afgemat worden, zij zullen lopen en niet moe worden.

Als u geen lid bent van een aangesloten vereniging kunt u een abonnement op MANkracht nemen. De kosten van een abonnement bedragen € 18,-  per jaar. Als u gedurende een kalenderjaar abonnee wordt ontvangt u een nota naar rato van de nog te verschijnen nummers.

Bekijk het blad

Download hier laatste uitgaven van MANkracht. U kunt onder afbeelding klikken en dan verschijnt de betreffende PDF-uitgave. U heeft hiervoor een wachtwoord nodig. Voor eerdere jaren, kijk in het archief.